Двете основни кандидатки за кмет на София – Йорданка Фандъкова

...
Двете основни кандидатки за кмет на София – Йорданка Фандъкова
Коментари Харесай

Стефан Данаилов за битката за София: Плаша се от екзалтираните жени

Двете съществени кандидатки за кмет на София – Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, да създадат акция с по-малко страсти и повече мисъл. За това прикани артистът и заместник-председател на Българска социалистическа партия Стефан Данаилов.

Той сподели, че следи деликатно процесите на политическата сцена:

" Двете дами, които ще се явят на надпреварата за кмет на София, ще ги виждам по необикновен метод. Това са забавни и умни дами. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е много изтощена, рутината също пречи. Това са дефекти (...) Прави усещане, че каквото и да се случи, минава около нея и все някой различен го е направил. А цялата отговорност носи тя. Харесвам я, само че постоянно съм дал своя вот срещу нея и е ясно защо”, сподели Данаилов пред бТВ.

Той описа, че преди време споделил на Манолова, че не става за президент. Сега обаче, каквото и решение да вземе Българска социалистическа партия, той е " за " кандидатурата ѝ за кмет. Данаилов въпреки всичко насочи рецензии към някогашния омбудсман и нейния предприемчив комитет:

" Плаша се от екзалтираните дами. Малко се опасявам от нейния предприемчив комитет. Това са едни младежи, които са доста остри и напрягащи. А тя е доста склонна да одобри това и да продължи по техния метод. Така че я поучавам да укроти тона ", сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР