Двете най-популярни криптовалути неоспоримо са Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

...
Двете най-популярни криптовалути неоспоримо са Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).
Коментари Харесай

Pushd все още е налична на цена от $0.094, тъй като притежателите на Етериум и Биткойн се чудят дали да я купят

Двете най-популярни криптовалути неоспоримо са Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). Въпреки това, когато попитате чужд на улицата да назове някоя криптовалута, той евентуално ще се сети единствено за Биткойн (BTC).

Дори хора, които не знаят нищо за цифровите монети, по един или различен метод са чували за Биткойн (BTC). Това не значи, че Етериум (ETH) не е известен, само че той към момента не е достигнал известността, която е постигнал Биткойн (BTC).



Въпреки че известността е дребен проблем, Етериум (ETH) във връзка с развиването наподобява се движи по-бързо от Биткойн (BTC).  Въпреки това, новият Pushd (PUSHD) се развива с по-бързи темпове и е събрал доста вложители в предварителната си продажба.

Ще измести ли Етериум (ETH) Биткойн (BTC) в последна сметка?

Въпреки че Биткойн (BTC) беше първата съществуваща криптовалута, тя има малко от това, което има Етериум (ETH). От друга страна, Етериум (ETH) е алткойн, който се употребява двойно като мрежа за създаване на децентрализирани приложения, което Биткойн (BTC) към момента не е постигнал.

Етериум (ETH) е една от най-големите мрежи и е привлякла хиляди разработчици. Въпреки това, в случай че в бъдеще Етериум (ETH) продължи да се развива, той може просто да изпревари останалите.Биткойн Достатъчно ясно е, че Етериум (ETH) има повече функционалности от Биткойн (BTC).

Има ли бъдеще за Биткойн (BTC)?

Истината е, че сега доста криптовалути се конкурират с огромния Биткойн (BTC). Почти всички негови съперници се борят да бележит причина да надделеят над Биткойн (BTC). Добър образец е Етериум (ETH), който може да обработва най-малко 30 транзакции в секунда, до момента в който Биткойн (BTC) може да обработва приблизително 7 в секунда. Въпреки че TPS на Етериум към момента е доста ниска, тя е по-висока от тази на Биткойн (BTC).

Бъдещето на Pushd (PUSHD)

Експертите считат, че Pushd (PUSHD) ще откри място в бъдещето на криптовалутите. Това значи, че все още, в който тази прогноза се сбъдне, тези, които са закупили Pushd (PUSHD) по време на предварителна и продажба на ниски цени, ще имат максимален % облага. За благополучие, към момента има време, защото Pushd (PUSHD) се продава на ниска цена за $0.094 в настоящия петия стадий.

Pushd (PUSHD) е Web3 пазар, който взема решение всички проблеми с онлайн сделките. Разглеждайки Pushd (PUSHD) като решение на многочислените проблеми на онлайн пазарите без прекосяване през KYC процеси и с малко такси, Pushd (PUSHD) ще има за цел да направи онлайн пазаруването и продаването по-лесно, по-просто и без стрес.

Освен това Pushd (PUSHD) предлага на потребителите услуга за търговия с всички типове криптовалути и VIP стратегии за печелене на криптовалути.

Научете повече за предварителната продажба на PUSHD, като посетите уеб страницата тук


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР