Двете момичета на 14 г. и 18 г., които пострадаха

...
Двете момичета на 14 г. и 18 г., които пострадаха
Коментари Харесай

Подобрява се състоянието на младежите, ранени в катастрофата край Панчарево

Двете девойки на 14 година и 18 година, които пострадаха в злополуката до Панчарево, са в устойчиво положение, оповестиха от столичната УМБАЛ " Св. Анна ".

Едното дете е изведено от реанимация и към този момент се намира в Клиника по хирургия. Предстои да бъде ориентирана към Клиника по лицево-челюстна хирургия, където и следва интервенция след фрактура на лицеви кости. След случая то беше признато в болница с черепно-мозъчна контузия, фрактури на лицеви кости, фрактура на таза.

По-голямото момиче продължава лекуването си в Клиниката по неврохирургия на болничното заведение. 18-годишната имаше мозъчен оток и фрактури на двете китки.

При инцидента загинаха двама души - лидерът, предизвикал злополуката, който умря на място и неговата 16-годишна спътничка, за чийто живот лекарите не съумяха да се преборят.

Тежката злополука стана късно през нощта на 6 против 7 септември, когато 33-годишният лидер се вряза челно в автомобил в насрещното придвижване, след което в тях се удря и трета кола. Ранени бяха 8 души, множеството младежи и младежи.

Пробата за алкохол на водача, провокирал тежката злополука, е позитивна. Резултатите са открили 1.8 промила в кръвта на лидера. По-късно се оказа, че той има 20 акта и 3 фиша за нарушения на пътя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР