Двете момичета, които изчезнаха преди близо две седмици от чикагското

...
Двете момичета, които изчезнаха преди близо две седмици от чикагското
Коментари Харесай

Разбра ли се къде са били двете български ученички, изчезнали в Чикаго и каква е ролята на FOX Crime в завръщането им

Двете девойки, които изчезнаха преди близо две седмици от чикагското предградие Арлингтън хайтс са към този момент вкъщи, както към този момент осведоми тази нощ БЛИЦ. Това заяви бащата на 18-годишната Велина Делчо Шентов, представен от BG VOICE. Тя и 16-годишната Натали Наскова изчезнаха предишния вторник и сряда от учебно заведение и оттогава родителите и полицията ги търсеха.

Изглежда, че двете девойки са избягали от вкъщи и не са били забъркани в престъпни сюжети. В началото на следствието полицията разпита бивше гадже на Натали, който е бил член на латино бандата Latin Kings. Момчето обаче споделило, че не са дружно с нея от година и не знае нищо за изгубването.

" Върнаха се преди час и половина, добре са, в този момент хапват и се успокояват ", сподели Делчо Шентов. В момента управляващите работят по премахването на името на Велина от листата на изчезналите, с цел да може да се прибере в България за абитуриентския бал със съучениците там. Тя имаше билет за през днешния ден. " Аз го анулирах, само че купихме различен за вдругиден и ще лети, споделя пред BG VOICE щастливия татко - Най-важното е, че те са живи и здрави. "

В момента детективи разпитват девойките, а наподобява, че те са решили да се върнат откакто имената и фотосите им са били оповестени в телевизионното шоу за изчезнали по FOX Crime. Все още обаче нито те, нито околните им, нито полицията споделят къде са били и какво са правили търсените цели 2 седмици девойки.

Двете са ученички в Rolling Medows High School и последно са били видени там - Натали във вторник, 8 май, Велина в сряда, 9 май. От дома на Натали липсваха облекла и зелената й карта, макар че тя е на 16-години и не може да пътува в чужбина. Велина обаче не беше взела нищо със себе си, а фамилията й беше шокирано от нейното изгубване, тъй като тя имаше платен билет за България за 22 май където да чества абитуриентския си бал. Нейният другар Тихомир, който живее в Лондон, описа, че Велина имала рокля, час за коафьор и маникюр.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР