Двете млади певици, станали идоли за родните тийнейджъри, Тита и

...
Двете млади певици, станали идоли за родните тийнейджъри, Тита и
Коментари Харесай

Тита и Гери Никол премериха сили на модния подиум

Двете млади певици, станали идоли за родните младежи, Тита и Гери Никол, смениха амплоато – демонстрираха обилни тоалети на подиума на Седмицата на модата в София. Същински топмодели, ще кажеш. Двете извънредно провокативни девойки бяха определени от два съществени фешън марката да показват по един пролетно-летен тоалет от всеки.

 2-3-1

Феновете им незабавно започнаха пикантен спор в обществените мрежи коя е по-готина и по-секси. Почитателите на Тита оповестиха, че към този момент тя е кралицата. И демонстрираха нейни фотоси от другоземен плаж, които са в действителност повече от впечатляващи, както можете да се уверите. Гери Никол не може да се похвали чак с такива дадености, колкото и да възпява някои елементи от тялото си. Феновете й обаче извадиха зашеметяващи нейни фотоси от Сейшелите.
 2-3-2  2-3-3
На стилния подиум и двете се показаха крепко, както споделят феновете им…
Голямооката Тита, по този начин вероятно би я нарекъл самият Омир, дефилира паралелно до познати лица и тела като Златка Димитрова. В компанията беше и Велина Узунова. Преди да стане певица, откритието на рапъра Криско проби на първо време като модел. Името й стана известно, до момента в който бе в Ангелите на Мегз и популяризираше облеклата на дизайнерката, напомня HotArena.

Тита се появи на стилния подиум в ефектна сребриста пола и черна, транспарантна блуза с извънредно забавни орнаменти. На главата й имаше корона. В залата се заприказва, че към този момент е детронирала колежката си Гери Никол, която се прогласи за „ кралицата “ в един от предходните си шлагери („ I am the queen ”).
Тита избра да се концентрира в ролята на модел и не отвори уста на сцената. Варненката се появи облечена в бяло асиметрично сако, единият ръкав на което бе срязан, а другият – дълъг. По същия метод бе скроен и панталонът й, решен в черно – единият крачол бе пай, а другият – до глезена.

Изпълнителката на „ Ела и си вземи “ не носеше корона върху главата си, а бял завързан шал, под формата на лента за коса. Освен че се изяви като модел за следващ път, Гери Никол пя. А това не е маловажно за певица.

Двете се сблъскаха първо в „ Х фактор “

Христина, или към този момент Тита, стана известна през 2016 година около шоуто „ Х фактор “, където припяваше паралелно до Гери Никол. Тита тогава постави Гери и Дара в дребния си джоб. Тогава стартира лютата конкуренция сред тях. Преди това Тита бе единствено модел, един от от ангелите на Мегз.
Самата й тогавашна шефка Миглена Каканашева описа трогателната история за едно малко момиче с огромни фантазии. Ето какво написа Мегз в обществената мрежа Instagram: “Има нещо извънредно вдъхновяващо в това да видиш по какъв начин една фантазия става действителност. Това е нашето бебе ангел Хриси. Тя е първият реализатор на Криско и единствено за ден счупи всички върхове за гледаемост на първо парче. Сега тя е Тита и доста скоро ще стане най-голямата звезда в България “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР