Двете Кореи отново са близо до война, която лесно може

...
Двете Кореи отново са близо до война, която лесно може
Коментари Харесай

Ким Йо-чен - сестрата на Ким Чен-ун, която се превръща в звезда

Двете Кореи още веднъж са покрай война, която елементарно може да се трансформира в нуклеарна. Обикновено Пхенян минава към закани и ултиматуми, когато в страната още веднъж има липса на храна, само че този път повода за внезапното утежняване на обстановката на полуострова може да е друга. Нов състезател излиза на арената на интернационалната политика - Ким Йо-чен, сестра на Ким Чен-ун и Валкирия от режима в Пхенян, разяснява съветското издание " Взгляд ", представено от Дарик. Материалът е предаден без редакторска интервенция.

" Нашата непобедима революционна войска ще извърши акт на възмездие за обидата над нашия народ, който в никакъв случай до момента не е бил толкоз засегнат ".

Трудно е да се интерпретира това известие в централния вестник на Северна Корея Rodong Sinmun по различен метод, с изключение на като заричане за война със Сеул. Освен това по-рано първият заместник-председател на отдела по пропаганда и агитация на ръководещата Партия на труда Ким Йо-чен даде обещание на " врага " в лицето на Сеул, че той ще стане очевидец на " идната стъпка ", която ще бъде подхваната от въоръжените сили:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР