Две затъмнения ще орисат местните избори в България с компромати

...
Две затъмнения ще орисат местните избори в България с компромати
Коментари Харесай

Астроложка даде прогнозата си за местните избори

Две затъмнения ще орисат локалните избори в България с компромати и удари под кръста. В международен проект се обрисува усилване на военните дейности, само че и късмет за договаряния. Тези вещания идват от астролозите. Според тях галактическите сенки носят промени и събития на Земята както в публичен, по този начин и в персонален проект. Тяхното въздействие към този момент се усеща в задатък с митингите, които блокираха България.

Оста на финансите

Мира Кунева изясни, че първото затъмнение за месеца е слънчево на 14 октомври (в знака Везни). Другото е лунно (в Телец) и е тъкмо ден преди вота - 28 октомври. „ Затъмненията са най-непредсказуемите неща в астрологията, тъй като към и след настъпването им отключват непредвидими и постоянно съдбоносни събития. Лунното затъмнение, да вземем за пример е последното от серията по оста на финансите Скорпион-Телец, която продължава към този момент две години. Именно тя отключи Коронавирус пандемията и последвалата икономическа рецесия, написа " Телеграф ".

Сега в международен проект отново ще се приказва за промени в пари, запаси и изобщо за вести от финансовата сфера. Конкретно това затъмнение не прави точни аспекти в хороскопа на България, само че защото е много нападателно, няма по какъв начин да ни подмине. Предполагам, че до последния ден преди изборите ще има огромно напрежение, като ще има изненадващи резултати по места “, предвижда астро-експертката.

Скандали

По думите ѝ целият октомври, който ще мине под знака на предизборната акция, ще бъде пъстър със кавги и опълчване. Ситуацията много ще ескалира поради настоящата позиция на Марс, свързван с човешката сила и самодейност, само че и импулса на войната. „ Първо от 5-и до 10-и планетата ще е в площ с Плутон. После от 12 октомври Марс влиза в Скорпион.

Хората ще станат още по-напрегнати, недоволни и нападателни (а българите по принцип сме си такива). Ще има компромати. Следва слънчевото затъмнение във Везни, което също ще донесе напрежение. За това като цяло акцията ще премине в много отрицателна атмосфера. Болни тематики, нерешени с години, ще се сложат на масата, само че и съзнателно ще бъдат раздухвани. Хората ще бъдат настройвани едни против други посредством втълпяване на боязън за бъдещето им. По този метод публичното схващане да бъде манипулирано и зомбирано “, предизвестява астроложката.

Кризата няма да се задълбочи

Съветва всички да демонстрират здрав разсъдък, а не да работят единствено на правилото на отричането и отхвърлянето. „ Реално рецесията няма да се задълбочи повече от това. Така или другояче тези въздействия ще отминат. След месец и половина Марс ще излезе от царството на Скорпиона. А страховете са напразни, тъй като от 2024 година и секторът на финансите ще се стабилизира “, успокоява Мира Кунева.

За близкото бъдеще тя споделя, че през първата десетдневка на октомври ще би трябвало да внимават представителите на зодиите Овен, Рак, Везни и Козирог. А от 12 октомври по-големи провокации в живота си ще имат Скорпион, Водолей, Телец и Лъв.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР