Две семейства са загинали в Италия, след като река е

...
Две семейства са загинали в Италия, след като река е
Коментари Харесай

Трагедия в Италия - две семейства загинаха в къща в Сицилия, пометена от река

Две фамилии са починали в Италия , откакто река е преляла, потапяйки къщата им на остров Сицилия , оповестяват международните осведомителни организации.

Деветима души са починали при случая в Кастелдачия - от деца на една, три и 15 години , до техните баби и дядовци. Само трима души, които са били отвън къщата по това време, са оживели.

Други трима души са починали, откакто колите им са били пометени на друго място в Сицилия.

 Лошото време взе 17 жертви в Италия
Лошото време взе 17 жертви в Италия

Изкоренени са милиони дървета

В последните дни на значителни дъждове и мощни ветрове починаха минимум още 17 души , най-вече в северните и западните елементи на страната.

Някои от най-тежките вреди са по пътищата към Белуно в северния район Венето, откакто няколкодневните стихии провокираха свлачищни процеси.

Шест района са в нараснала трегова - от Венето на север до Сицилия и Сардиния на юг.

Трагедията в Кастелдачия е станала през миналата нощ.

Дванадесет члена на две фамилии са се били събрали, с цел да прекарат нощта, когато водата от река Милиция потопила къщата.

Трима от въпросните 12 души са извадили шанс. Баща и щерка са избягали по поръчка в точния момент. Третият човек - различен татко на две деца - оживял , като се качил на дърво.

В допълнение към трите деца, измежду починалите са майката на две от тях, нейният брат, сестра и техните родители - и майката на един от оживелите татковци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР