Две седмици след първото тв интервю на модела Кристин Илиева

...
Две седмици след първото тв интервю на модела Кристин Илиева
Коментари Харесай

Дивна Проговори След Катастрофата, Мислила, Че Не Заслужава Да Живее

Две седмици след първото тв изявление на модела Кристин Илиева след тежката злополука, в която едвам оцеля, певицата Дивна проговори за случая, който аргументи. В продължение на 9 месеца тийн звездата бе прекратила музикалните си изяви.

Тя изчаквала приятелката й да се възвърне, с цел да пропее още веднъж. В най-кошмарните си мигове след злополуката даже обмисляла разновидността да замрази кариерата си вечно. Изпълнителката на „ Ти не можеш да ме спреш ” стъпи още веднъж на сцена през ноември.

„ Наистина се бях изолирала от живота. Не виждах смисъл в нищо, само мисълта по какъв начин е Кристин и че се оправя малко по-малко ме крепеше ”, признава Дивна. Огромна поддръжка й оказала някогашната тв водеща Миглена Ангелова, която й се обадила по телефона, с цел да й вдъхне кураж.

След злополуката, в която едвам не умъртви Кристин, певицата изпаднала в меланхолия. Първите 4 месеца били сериозни за Дивна. „ До края на лятото отказвах да приема, че има живот оттук насетне. Чувствах, че не заслужавам да върша, каквото и да е, даже да пребивавам. И това беше моята съществена и огромна битка, която в действителност продължава и до през днешния ден ”, откровена е Дивна.

6 месеца след злополуката тя живеела в изолираност. Голяма част от хората, които преди случая били към нея, след трагичната преживелица, се отдръпнали. В редките моменти, когато излизала от у дома единствено, с цел да разноски кучето си, Дивна срещала укорителните погледи на съседи и инцидентни минувачи и това я съсипвало. За да се избави от кошмарните мисли, почнала да чете книги за духовно израстване, написа „Уикенд“.

Започнала да посещава и психолози. Те й давали убеденост, че няма по какъв начин да преодолее страховете си, в случай че ги заобикаля.

Месец и половина след злополуката Дивна и Кристин почнали да получават паник офанзиви. Най-големият боязън на моделът бил, че може да не проходи още веднъж. Дивна пък се бояла, че в случай че седне още веднъж зад кормилото, спомените й ще се отключат.

Докато събере храброст още веднъж да кара, предпочитала да пътува с рейс. Днес двете приятелки поддържали връзка. Певицата почнала да се усеща по-добре душевен едвам, когато Кристин почнала да се възвръща.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР