Две седмици преди встъпването си в длъжност като президента на

...
Две седмици преди встъпването си в длъжност като президента на
Коментари Харесай

Ню Йорк таймс: Тръмп е знаел за руската намеса

Две седмици преди встъпването си в служба като президента на Съединени американски щати през януари 2017 година Доналд Тръмп е бил осведомен с разследваща информация, съгласно която съветският президент Владимир Путин персонално е разпоредил с хакерски атаки да се повлияе на вода в Съединени американски щати.

Това разкрива в. " Ню Йорк таймс ".

Американските разследващи служби неведнъж са упреквали Русия в интервенция в президентските избори през 2016 година в Съединените щати, както и в скрито съглашение с членовете на акцията Тръмп.

Тръмп и неговите основни асистенти неведнъж отхвърлят съмненията за противозаконни контакти с съветските публични лица по време на предизборната акция. Москва също доста пъти опроверга изказванията за опити да повлияе на хода на президентските избори в Съединените щати.

" Не употребявам американско-руските връзки като разменна монета в политическата битка, водена от Съединените щати ". Това сподели Това сподели съветският президент Владимир Путин по време на конференция след срещата си в Хелзинки с Доналд Тръмп. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР