Две седмици преди реванша му със световния шампион на WBC

...
Две седмици преди реванша му със световния шампион на WBC
Коментари Харесай

Фюри: Ще се бия с Джошуа единствено в Лас Вегас

Две седмици преди реванша му със международния първенец на WBC в тежка категория против Дионтей Уайлдър на 22 февруари, Тайсън Фюри заприказва за идващите си дуели на боксовия кръг. Ако Фюри победи, Уайлдър има опция да задейства противоречивата уговорка за неотложен трети мач сред двамата. Ако няма обаче такава среща, тогава Фюри би желал да се бие с първенеца на WBA, IBF, WBO и IBO Антъни Джошуа. Но единствено при условия, че мачът е в Лас Вегас (САЩ).

“Не желая повече да се удрям във Англия. Притежавам боксов лиценз в Щатите и имам контракт с американска телевизия. Така че последните три дуела от моя контракт сигурно ще бъдат в Съединени американски щати. Ще се удрям с всеки. В момена Лас Вегас е домът на Циганския крал. Не желая да се удрям на никое място другаде, също като Флойд Мейуедър”, отговори Тайсън Фюри на въпрос дали ще се прибере вкъщи, с цел да кръстоса ръкавици с Антъни Джошуа.

Докато промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн, счита, че Саудитска Арабия ще натисна мачът да се организира на нейна територия, мениджърът на Фюри - Франк Уорън ясно даде да се разбере, не неговият боксьор ще дефинира изискванията за семейството.

“Ще се организира там, където са парите и където Тайсън желае. И разпределението на парите няма да е 70:30 или 60:40. Ще бъде 50:50”, съобщи Уорън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР