Две предавания на BBC Homes Under the Hammer и Escape

...
Две предавания на BBC Homes Under the Hammer и Escape
Коментари Харесай

BBC Homes Under the Hammer и Escape to the Country се обновяват с пускането на версията за знаменитости

Две излъчвания на BBC Homes Under the Hammer и Escape to the Country претърпяха съществена реорганизация, защото версията за звезди на шоуто започва по-рано този ден седмица.

За първи път в Homes Under The Hammer голям брой имена от Strictly Come Dancing, The Chase и The One Show ще бъдат направлявани от специалисти всеки ден по време на обособената поредност, до момента в който търсят парцели вложители. Знаменитостите ще улесняват бъдещите притежатели на жилища, до момента в който имат опция да се пазарят по време на търга. Мартин Робъртс, Дион Дъблин и Мартел Максуел също ще предложат своите експертни знания, до момента в който оказват помощ на звезди да поемат управлението на поредицата за седмицата.

Звезди, в това число Алекс Джоунс от The One Show, както и метеорологичния кореспондент на BBC Оуейн Уин Еванс ще се причисли към звездата от The Traitors Аманда Ловет и поп звездата от осемдесетте години Тоя Уилкокс. Междувременно Escape To The Country за първи път ще види звезди, отговарящи за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР