Две подобни на извънземни мистериозни фигури, показани в Мексико, съдържат

...
Две подобни на извънземни мистериозни фигури, показани в Мексико, съдържат
Коментари Харесай

Мистериозни мексикански „извънземни“ имат три репродуктивни яйца „не от еволюционната верига на Земята“

Две сходни на извънземни мистериозни фигури, показани в Мексико, съдържат три „ яйца “, които „ не са от еволюционната верига на Земята “, има бяха декларирани.

През октомври 2023 година мексиканският публицист Хосе Хайме Маусан притегли вниманието на наблюдаващите на извънземни по целия свят, когато сподели две кутии с хипотетични мумии от Перу на Конгреса на страната. Съобщава се, че предметите са били арестувани от митническите управляващи.

Г-н Маусан твърди, че те са „ безчовечен същества, които не са част от нашата земна еволюция “, връщайки се по-късно в залата с перуански лекари, с цел да приказват повече от три часа за хипотетичните „ безчовечен същества “.

Сега, в нова актуализация, мексикански чиновник направи още едно повдигащо вежди изказване какво има вътре в извънземните същества.

Мъжът, прочут единствено като Джей Алберто, твърди, че е асистент на двама държавни секретари в Мексико, оповестява Daily Star. Той отиде на уеб страницата на обществените медии X, с цел да показа ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР