Две от групите за Евро 2020 станаха особено трудни за

...
Две от групите за Евро 2020 станаха особено трудни за
Коментари Харесай

Групи Е и G за Евро 2019 вече са почти невъзможни за прогнозиране

Две от групите за Евро 2020 станаха изключително сложни за прогнозиране, що се касае до хипотетичното извънредно класиране в тях в края на квалификационния цикъл от конкуренцията.

Става дума за Група Е и Група G.

В първата новобранецът Азербайджан съумя да открадне първата си точка, поднасяйки неприятна изненада на един от любимците Хърватия в ранния мач за деня.
 Азербайджан и Хърватия не се победиха - 1:1
Неочаквана неточност от Хърватия против новобранеца в Група " Е " на квалификациите

Гол на Модрич се оказа непълен

Съставът на Уелс, който през днешния ден победи в контрола Беларус с 1:0, е предпоследен с 6 пункта в актива си, само че и мач по-малко. Унгария и Словакия са с по 9 точки, а Хърватия е водач с 10, което ще направи заключителните борби от тази фаза безпределно забавни.

" Въртележката " стана допустима, откакто Словакия стигна до победа при визитата си на унгарците с 2:1.

Роберт Мак откри резултата 5 минути преди почивката, само че също толкоз след нея Доминик Собослай изравни, връщайки домакините в дуела.
 Снимка 441982
Източник:

Крайното 1:2 обаче бе завършено единствено 6 минути след отбелязването на втория гол в мача, като Роберт Боженик връчи трите точки на гостуващия състав.

Не по-малко вълнуваща се получава и Група G. В нея Латвия е на дъното без извоюван актив, Северна Македония и Израел имат по 8 пункта, Австрия е с 10, Словения с 11, а водачът Полша има 13 на сметката си.

Това стана допустимо, откакто поляците и австрийците не съумяха да си вкарат гол в срещата посред им, а Северна Македония победи Латвия с 2:0 като посетител. Попаденията за спечелилите означиха Горан Пандев и Енис Барди, разписали се единствено в границите на 3 игрови минути - сред 14-ата и 17-ата.
 Естония загуби от Холандия с 0:4
Холандия громи, Бабел изригна с два гола

Вайналдум и Депай също съумяха да се разпишат

С голове на Вербич, познатия добре в България Роман Безяк и Шпорар пък Словения завоюва вкъщи против Израел с 3:2. Точни за гостите бяха Бибрас Начо и Еран Захави.

Едно е ясно - борбата и в тази група ще е до последния миг, а нито един сюжет, включващ водещите отбори в нея, не е неосъществим.
 Белгия сгази Шотландия, любопитен воин за Русия при триумф против Казахстан
Белгия сгази Шотландия, любопитен воин за Русия при триумф против Казахстан

Кипър завоюва гостуването си с 4:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР