Две нови попълнения се очаква да пристигнат в Левски до

...
Две нови попълнения се очаква да пристигнат в Левски до
Коментари Харесай

Левски очаква двама нови

Две нови попълнения се чака да дойдат в Левски до края на седмицата или най-късно в понеделник. Става дума за задгранични футболисти, като единият от тях е по този начин мечтаният ляв бек, а другият е атакуващ полузащитник. Вторият може да бъде употребен както в центъра на терена, по този начин и по фланга, когато се наложи.

Преговорите са в доста напреднала фаза и е въпрос на дни, в случай че не и на часове, всичко да бъде финализирано, оповестява Блиц. Все отново от Левски имат едно мислено за Кристиян Димитров и Тодор Неделев, само че там е съвсем невероятно нещата да се случат, по тази причина и спортният шеф Ивайло Петков се е заел да докара набелязаните чужденци.

Очаква се и трети нов да дойде в Левски, само че евентуално ще е към края на идната седмица. Той ще бъде централен бранител. " Сините " ще оползотворят част от парите от прехвърлянето на Давиде Мариани, а също така все по-вероятно наподобява да бъде продаден и Станислав Костов.

Нов централен нападател обаче няма да бъде вземан. Треньорът Петър Хубчев ще разчита на Дени Алар и Найджъл Робърта. Освен тях като централен нападател може да се подвизава и Станислав Иванов.

Хубчев ще даде още един късмет на ганаеца Насиру Мохамед, който би трябвало да потвърди, че има място на ст. " Георги Аспарухов ". Досега той взе присъединяване в един дуел, след който отнесе доста рецензии от Хубчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР