Две неща са сигурни в живота на Калин Врачански -

...
Две неща са сигурни в живота на Калин Врачански -
Коментари Харесай

Калин Врачански No. 1 плейбой у нас, любовният му тефтер е доста дебел

Две неща са сигурни в живота на Калин Врачански - сменя гаджетата постоянно и е измежду най-желаните мъже у нас.

Доказателството за това е следващото любовно завладяване на артиста. Атрактивният за дамите Врачански изостави русокоската Александра, която бе много по-млада от него, само че бързо още веднъж се понесе на крилете на любовта. И към този момент има случка с мистериозна брюнетка, чиято идентичност крие в загадка.

Една от първите обществени връзки на Врачански е тази с колежката му Силвия Петкова. Тогава бъдещата актриса е едвам на 15 година а Калин е на крачка от дипломиране в НАТФИЗ. Между двамата артисти имало разказ, наблюдаван със спотаен мирис от фенките на Врачански, който продължи рекордните 8 години. Причина за раздялата им по думите на Силвия Петкова станал „ непоносимият темперамент “ на героя от „ Стъклен дом “, написа " България Днес ".

По-късно се появиха клюки, че артистът има връзка с журналистката Мариана Векйлска. Според мълвата романсът сред двамата траял малко, само че бил плевел. Мариана по това време била, женена за радиоводещия Симеон Колев. Нито Векилска, нито Врачански обаче в миналото са говорили обществено по тематиката.

По време на фотосите на „ Стъклен дом “, който направи Врачански известен за необятната публика, артистът пък е имал забежка и с Диляна Попова. Поне това настояват злите езици. Чаровната моделка и Калин имали къса случка, която пламнала на снимачната площадка. Няколко месеца по-късно обаче сексапилната Диляна се хвана с различен от основните герои в лентата - Асен Блатечки.

Преди години пък се появиха любопитни фрагменти, излъчени в предаването „ Папараци “, по какъв начин секссимволът на родното кино се натиска с колежката си Теодора Духовникова. Двамата бяха засечени на вечеря, а по-късно се разделиха много буйно с целувки. Мълвата, че Калин Врачански е вдлъбнат по своя колежка, настойчиво обикаляше тогава из светските среди, само че той не е  потвърдил дали в действителност е с омъжената Духовникова.

„ Е по какъв начин да престана да ги целувам, като те са толкоз готини? Ще ги целувам на което място си желая. Все отново не забравяй, че артистите имат връзки  както всички другари “, сподели тогава Врачански, с което загатна, че с Духовникова са просто другари. Дали е по този начин обаче, няма да се разбере.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР