Две неща изглеждаше, че ще съборят правителството - оръжието за

...
Две неща изглеждаше, че ще съборят правителството - оръжието за
Коментари Харесай

Кога Борисов ще се усмихне? Разкритие на Андрей Райчев

" Две неща изглеждаше, че ще съборят държавното управление - оръжието за Украйна и Македония. И двете изглеждаха непреодолими. Полярни възгледи имаше в обединението и в популацията. Управляващите симулираха две външни политики. "   - сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ социологът Андрей Райчев. 

" ГЕРБ не целят рухването на държавното управление, те целят доста повече - излизането си от изолацията. На тях им е все едно дали това държавно управление ще падне, въпросът е да ги търсят като сътрудник, да ги търсят за диалози.

За политически разисквания и покупко-продажби. Денят, когато те ще се ухилен, не е денят, когато ще падне държавното управление, това ще е денят, когато ще им се обадят по телефона да обсъдят еди кой си въпрос. Те се стремят към излизането от изолираност и рухването на държавното управление е средство в това. 

Българите не желаят избори, тъй като желаят опция, а единствената опция е Възраждане. Но на огромна част от българите не им харесва рецептата. Въпросът е за какво.

Гигантската инфлация, която друса целия свят не се дължи на спрени доставки на жито, това е ковидът. По време на ковида, заедно с всички малоумни правитества на Европа изхарчиха великански пари, напечатаха милиони, никой не работи, 60/40 - кой ще го заплати това - ние. Ако могат да си купят политическо време, ще си го купят. "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР