Две момиченца - близнаци се родиха благодарение на донорската ин

...
Две момиченца - близнаци се родиха благодарение на донорската ин
Коментари Харесай

Ин витро близнаци се родиха в Шейново

Две момиченца - близнаци се родиха с помощта на донорската ин витро стратегия на Столична община. Бебетата проплакаха в общинската АГ болница "Шейново " на 18 януари и се усещат доста добре. Едното момиченце е с ограничения 2,540 кг и 49 см, а другото - 2,500 кг и 48 см, заяви шефът на болничното заведение доктор Румен Велев. Родителите не са се употребили от правото за избор на екип, а раждането е било с цезарово сечение.

Семейството е предписание няколко ин витро опита през последните години, само че щастието им се усмихна, откакто се включиха в общинската донорска ин витро стратегия за финансово подкрепяне на дами с репродуктивни проблеми.

Общо родените вследствие на общинската самодейност към този момент са 9, от които 5 момчета и 4 девойки.

Донорската ин витро стратегия на Столична община започва през втората половина на 2015 година Тя е основана взаимно с организациите "Майки за донорство " и "Искам бебе ". Всяка година от общинския бюджет се отпускат по 70 000 лева за ин витро процедури. Доклад за финансиране на програмата със същата сума и през тази година към този момент е импортиран в Столичния общински съвет и ще се гледа на сесията на 25 януари.

Не всички двойки, които вземат участие в програмата, оповестяват дали процедурите се увенчават с триумф, по тази причина не постоянно има противоположна информация за обособените случаи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР