Две млади момичета са на лечение за сериозни наранявания, докато

...
Две млади момичета са на лечение за сериозни наранявания, докато
Коментари Харесай

Дъблински нож „спрян от шофьор на Deliveroo“, докато деца са намушкани на улицата

Две млади девойки са на лекуване за съществени пострадвания, до момента в който петгодишно момче е изписано. И стара жена, и възрастен мъж остават в болница след тежки рани.

Хората бяха призовани да работят от у дома в петък, защото полицията сподели, че са нанесени „ обилни равнища “ на публичния ред и незаконни вреди с трамваи, рейсове, коли и други публични парцели, подпалени по време на конфликтите.

Определяйки ги като „ позорни подиуми “, комисарят на Garda Дрю Харис сподели, че зад тях стои „ цялостна вманиачен секта, водена от крайнодясна идеология “ вълнения в столицата.

Полицията счита, че нападението е „ независим “ случай и не е обвързвано с тероризъм. Местопроизшествието остава отцепено, до момента в който мъж на към 50 години е задържан и посочен като „ забавно лице “ в следствието.

Полицейски източник сподели пред Irish Daily Mail: „ Трябва да кажем заслужено поиграйте на тези хора, които се намесиха. Те го скриха добре, с цел да са сигурни, че няма да стане и да нарани повече хора,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР