Две международни изложби на котки този уикенд в Националния музей

...
Две международни изложби на котки този уикенд в Националния музей
Коментари Харесай

Две международни изложби на котки – този уикенд в София

Две интернационалните изложения на котки този уикенд в Националния музей " Земята и хората " в София.

От 10 до 17 ч. на 23 и 24 ноември посетителите ще могат да видят разнообразни породи котки, както и домашни котки, които ще се състезават в състезания за " Най-красива котка " на изложбите и в два следващи дни.

Снимка: БГНЕС

Най-хубавото коте Best Baby в другите категории по породи ще бъде определено измежду дребните участници на възраст от 4 месеца до 10 месеца. Целите котила също ще имат настрана класиране.
Котките възприемат стопаните си като родители Държанието им по време на опита било доста покрай това на човешките бебета
За първи път тази година има български международен първенец - котаракът Бенджамин. Той ще участва и ще получи специфична премия, която ще му бъде връчена в събота.

Котките ще се правят оценка по стандартите за породи от четирима интернационалните съдии.

Снимка: БГНЕС

На изложбата доста компании за храни и аксесоари ще отворят щандове и ще зарадват феновете на котки с награди и викторини, както и с вкусни лакомства.
Алергични сте към котки – към този момент има ваксина и се бие на котката Тестовете и изследването са оповестени в “Журнал за алергиите и клинична имунология ”
Котките са в специфични кафези с пространство за сън, тоалетна и храна. За оптимален комфорт и понижаване равнището на стрес те са покрити от трите страни. Така се заобикаля директният контакт с ръце сред посетителите и котките.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР