Две лица, пострадали при верижната катастрофа на автомагистрала „Струма“ край

...
Две лица, пострадали при верижната катастрофа на автомагистрала „Струма“ край
Коментари Харесай

Почина един от пострадалите при тежката верижна катастрофа на АМ Струма

Две лица, потърпевши при верижната злополука на автомагистрала „ Струма “ край село Дамяница, бяха превозени до столични лечебни заведения. Едно от тях е умряло.

Това сподели Мария Павлова, представител на Националната следствена работа (НСлС) и началник на всички процесуално-следствени дейности, свързани с изясняване на аргументите, довели до случая, представена от радио Фокус. „ Към момента има превозени две лица в Александровска болница и в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “. Те са били в по-тежко положение, като за жалост едно от тях е умряло. Назначени са експертизи с оглед определяне дали настъпилата гибел има причинна връзка с злополуката. Те са в развой на правене, т.е., към момента не са подготвени “, уточни Мария Павлова.

Тя добави, че е изтънчен акт за гибел, здравна документи и други от болница „ Пирогов “. „ След като експертизите станат подготвени, делото ще се рапортува на Прокуратурата, с цел да се реши дали има нужда от смяна на подсъдността “, добави Павлова. Тя посочи, че лицето, което е останало за лекуване в Александровска болница, е в по-тежко положение. Мария Павлова означи, че под медицински надзор остават и няколко лица, които са настанени в лечебни заведения в Благоевград, Петрич и Сандански.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР