Две коли на шефа на митниците и бивш главен секретар

...
Две коли на шефа на митниците и бивш главен секретар
Коментари Харесай

Изгоряха 2 коли на шефа на Митниците Георги Костов

Две коли на шефа на митниците и някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Костов изгоряха в нощта против събота. Те били паркирани пред вилата му в с. Опицвет, а съгласно формалната версия самозапалване е по-вероятната причина, оповестява в. " 24 часа "..

Костов и фамилията му отишли на вилата си след края на работния ден в петък. Шефът на митниците бил със служебното си беемве 7-а серия. Двете му дъщери Радина и Лилия също били там. Паркирали колите си пред бялата вила, тъкмо преди края на асфалта по улицата.

Колите са били вдигнати от репатрак, само че леке от изгорено се виждаше пред вилата на Костов. Около 5,35 часа фамилията се събудило от мощната светлина и мощен пукот. Оказало се, че две от колите горели, а мощният звук бил от спуканата гума на автомобила на дъщерята на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Костов излязъл да види какво се случва. Сайтове написаха, че е видял подпалвачи и е стрелял по тях, само че тази версия бе изрично отречена както от полицията, по този начин и от близки до шефа на митниците. Самият Костов не отговори на позвъняванията от кореспонденти на " 24 часа ".

Веднага бил подаден сигнал, а пожарната пристигнала за по-малко от 10 минути. Полицията също пристигнала за минути. Криминалистите ревизирали записи от камери, които гледат към мястото на случая. На тях обаче не се виждат подпалвачи.

" Засега версиите клонят към 60 % самозапалване и 40 на 100 за подпалвачи ", споделиха криминалисти.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР