Две жени твърдят, че той е имал сексуални отношения с

...
Две жени твърдят, че той е имал сексуални отношения с
Коментари Харесай

Учителят по балет Джонатан Бартън, обвинен в злоупотреба, е докосвал ученици, „за да направи танца безопасен“, съдът каза

Две дами настояват, че той е имал полови връзки с тях, до момента в който са били негови възпитаници, което съставлява корист с доверие, до момента в който други седем настояват той ги е докоснал неуместно.

Една от хипотетичните жертви е била на 15 години, когато се твърди, че е почнало насилието, а останалите са били на възраст сред 16 и 18 години.

По време на процеса в Дъмбартън Шерифският съд в сряда, сътрудникът на отбраната Гари МакАтиър попита дали в миналото е имало „ несъответствуващи “ или „ ненужни “ корекции, а Бартън сподели „ безусловно не “ и „ в никакъв случай, не “.

Той настоя, че е „ обикновено “. " за допиране без единодушие и " не е допустимо " главата му да бъде покрай чатала на момиче по време на плей.

Бартън сподели на съда, че са нужни физически корекции, с цел да може танцът да бъде " безвредно ", а работата му беше " да подчертае рисковите точки за тях ".

Една от жалбоподателките сподели в доказателство, че се е чувствала " доста неловко по време на уроците " и твърди, че Бартън " стоял към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР