Две жени от Лондон изкачиха една от най-известните туристически атракции

...
Две жени от Лондон изкачиха една от най-известните туристически атракции
Коментари Харесай

Две жени от Лондон изкачиха главна забележителност на Уелс и твърдят, че „беше просто ужасно“

Две дами от Лондон изкачиха една от най-известните туристически атракции на Уелс и настояват, че е „ просто извънредно “.

Летовниците споделиха занимателната си история за мащабирането на Pen y Fan в Bannau Brycheiniog (Brecon Beacons), описвайки го като „ най-ужасното нещо “, което в миналото са правили. Техният видеоклип в TikTok, оповестен от страница, наречена London Hotspots, е събрал десетки хиляди гледания в TikTok до момента.

Видеото стартира със занимателната имитация: „ Ако желаете да видите две t* *тс туризъм, продължавай да гледаш. " След това една от дамите споделя: „ Ако приемате туризъм съществено и ще се обидите, апелирам, спрете да гледате в този момент. “ Тя изяснява по какъв начин нейна другарка я е помолила да отиде на поход и макар че тя в началото е споделила „ не “, по-късно е трансформирала решението си.

В подготовката за похода си нагоре в планината, двете стопират в Sports Direct. Тя сподели: „ Трябваше да спрем в Sports Direct, тъй като валеше, тъй че трябваше да вземем водоустойчиви панталони. Всъщност н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР