Две жени на 52 и на 78 години – майка

...
Две жени на 52 и на 78 години – майка
Коментари Харесай

Огромна трагедия потресе Гоце Делчев: Майка и дъщеря издъхнаха за 24 часа в болницата

Две дами на 52 и на 78 години – майка и щерка, са умряли в МБАЛ " Иван Скендеров ". Нещастният случай потресе жителите на Гоце Делчев, защото се касае за мощна връзка и несъразмерна угриженост сред майка и щерка.

Случаят не касае лекарска неточност и всички спекулации по него са безпочвени, написа toppresa.bg.

``
реклама

52-годишната Юстона, позната в квартала и града като Юлия, била придружителка на 78-годишната си майка Николина. Тя била настанена  в тежко положение във вътрешното поделение на МБАЛ " Иван Скендеров ". Според близки на двете дами в неделя през нощта  дъщерята излязла от отделението  да пуши цигара, почувствала се зле и умряла, до момента в който пуши.

Близките на дамите разясняват, че тя страдала от астма и друга неприятна болест, а терзанието за здравето на майка й и пристигнало допълнително.

В понеделник през нощта, откакто не видяла щерка си до леглото си, 78-годишната Николина  мощно се тормозила, питала за щерка си и лекарите й споделили, че на щерка й  е станало зле и е настанена за избавителни операции в друго поделение. Така мощно обезпокоената за здравето и живота на щерка си жена издъхнала на момента, преди  лекарите да подхващат каквито и да са дейности.

Вчера и двете дами са били заровени, споделят огромната покруса поданици от българския ромски квартал в Гоце Делчев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР