Две жени, които по-рано се признаха за виновни във връзка

...
Две жени, които по-рано се признаха за виновни във връзка
Коментари Харесай

Жени от Минесота, осъдени за убийство, освободени предсрочно от затвора поради нова промяна в закона

Две дами, които по-рано се признаха за отговорни по отношение на убийството на мъж от Минесота при опит за кражба на опиати, бяха освободени от пандиза предходната седмица откакто присъдите им бяха понижени според нов щат, който предефинира помагачеството и съучастничеството в ликвидиране.

Меган Кейтър и Браяна Мартинсън бяха упрекнати в убийството на Кори Елдър, 19, в Блумингтън през 2017 година, заяви Fox Minneapolis. Убийството е стимулирано от опит за кражба на хапчета от жертвата.

Двойката нахлуха в жилището на Старейшина на 27 април 2017 година с още двама. Кейтър и Мартинсън претърсиха дома, до момента в който другите двама обвинени нападнаха старейшината, преди смъртоносно да го гръмнат, оповестиха управляващите. покупко-продажби за отбягване на доживотни присъди. Въпреки това, щатските законодатели неотдавна предефинираха законите за подкрепяне и съучастничество в ликвидиране, което значи, че единствено тези, които директно са направили ликвидиране или директно са подкрепили ликвидиране, могат да бъдат упрекнати в пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР