Две групи от хора са се сбили в циганския квартал

...
Две групи от хора са се сбили в циганския квартал
Коментари Харесай

Полиция спря масов бой в циганската махала в Пещера

Две групи от хора са се сбили в циганския квартал на Пещера – " Луковица ". Сигналът за случилото се е бил получен към 23.00 часа в понеделник, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

По първични данни в региона са се събрали десетки поданици на махалата, което наложило по-сериозна полицейска интервенция. По предписание на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи към мястото били ориентирани още седем екипа на районните ръководства от региона и на Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив. Повикани са били и всички чиновници от почиващите смени на Районното ръководство в Пещера. В резултат на подхванатите сложни дейности напрежението било овладяно. На мястото е бил осъществен оглед, открити са нанесените материални вреди.

За 24 часа са арестувани трима мъже на възраст сред 36 и 60 години от квартала. В МБАЛ-Пазарджик са настанени двама потърпевши, които по тяхно предпочитание тази заран са освободени от болничното заведение.

По случаите се водят досъдебни производства за безчинство, заличаване и разваляне на непознато имущество, като процесуалните дейности са под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР