ДВЕ големи автомобилни марки се обединиха, за да създадат електрическо

...
ДВЕ големи автомобилни марки се обединиха, за да създадат електрическо
Коментари Харесай

Две големи автомобилни марки се обединяват, за да създадат ново електромобилно превозно средство, наречено „Tesla на ванове“… и ще получавате доставките си по-бързо

ДВЕ огромни автомобилни марки се сплотиха, с цел да основат електрическо транспортно средство, наречено „ Tesla на ванове “.

Renault и Volvo Group сътвориха нова започваща компания, наречена Flexis, за да осребрят търсенето на търговски транспортни средства с нулеви излъчвания.

Първият модел на Flexis, което е „ встъпително “ транспортно средство, предопределено да „ изцяло трансформира “ метода, по който се възприемат микробусите, ще бъде пуснато през 2026 година, оповестява Autocar.

Лука де Мео, основен изпълнителен шеф на Renault Group, сподели: „ Това е Tesla на комерсиалния автомобил в прочут смисъл. Това е методът, по който би трябвало да го видите... Това към този момент не е бяла кутия на колела с дизелов мотор. “

Превозното средство ще бъде проектирано към доставките на последната миля в центъра на града, като маневреността и ефикасното потребление на пространството са предпочитани.

Де Мео сподели: „ Опитвахме се да извлечем всяка секунда от взаимоотношението сред водача и микробу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР