Две години след като Русия нахлу в Украйна, подкрепата на

...
Две години след като Русия нахлу в Украйна, подкрепата на
Коментари Харесай

Две години по-късно, ляво и дясно, обединени в противопоставяне на повече помощ от САЩ за Украйна

Две години откакто Русия нахлу в Украйна, поддръжката на американците за войната понижава, създавайки неочакван съюз сред политическото ляво и дясно.

Четиридесет и един % от американците споделиха на анкетьорите на Gallup преди три месеца, че Съединените щати харчат прекалено много, с цел да поддържат Украйна на бойното поле. Това се съпоставя с 24 % от американците, които са се чувствали сходно през август 2022 година, шест месеца след началото на войната. Може би най-изненадващо обаче е, че смяната е най-ясно изразена измежду републиканците, политическата партия, която в предишното е била известна със своята настъпателност.

През март 2022 година 9 % от републиканците считат, че Съединени американски щати дават на Украйна прекалено много военна помощ; до декември предходната година 48 % от републиканците споделиха, че държавното управление им харчи прекалено много за Украйна, съгласно изследвания на Pew Research Center. Процентът на демократите, които считат разноските на администрацията на Байдън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР