Две години, нито едно живо участие в медияНа запис, нагласено,

...
Две години, нито едно живо участие в медияНа запис, нагласено,
Коментари Харесай

На запис, нагласено, монтирано, наизустени отговори...

Две години, нито едно живо присъединяване в медия
„ На запис, нагласено, инсталирано, с авансово заложени въпроси и наизустени отговори... “, по този начин журналистът Недялко Недялков дефинира тазвечерното изявление на Румен Радев пред „ Панорама “.

„ Пълен палячо. Само той няма куража да излезе директно в ефир и да разяснява неподготвено, със свои мисли. Забележете, за две години Радев не е имал НИТО ЕДНО ЖИВО УЧАСТИЕ в каквато и да е медия. Не е стъпвал в телевизионно студио - вика комфортни публицисти но „ Бойко Василев “ при себе си, на уютно и несъмнено, в кабинетчето на „ Дондуков “, разяснява той във Facebook.

„ В момента бил имал единствено един апартамент. Да де, само че през 2005-а си е купил за 19 000 лева 112 кв.м. в центъра на Пловдив. Ремонтирал ги. В това време живял нелегално във второ ведомствено жилище на МО. След края на ремонта продал първото и осъществил над 40 000 лева облага.

Радев не отхвърли схемата. Такава била „ обществената политика “ на МО. Чиста работа. Чиста, но вони отвред. Проверката на КОНПИ и прокуратурата ще покаже кой крив, кой прав “, написа ПИК.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР