Две години лишаване от свобода при първоначален строг режим е

...
Две години лишаване от свобода при първоначален строг режим е
Коментари Харесай

Мъж влиза за 2 години зад решетките за кражба на велосипеди в Добрич

Две години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим е наказването, наложено на обвиняем, направил кражба при изискванията на рисков рецидив, оповестяват от Окръжен съд – Добрич. Обвиняемият е неведнъж осъждан получи и това е следващото му наложено наказване за кражба.

 Мъжът ще търпи наказването, поради това, че от 28 януари до 7 март тази година е лишил непознати движими движимости от жилищни здания в Добрич. Общата стойност на откраднатото е 760 лв. – три велосипеда и един тв приемник. Според показаните доказателства по делото, действията били осъществени при изискванията на продължавано закононарушение посредством разрушение и разваляне на загради, крепко направени за отбрана на парцел и потребление на техническо средство.

Два от велосипедите, мъжът е откраднал от междуетажно помещение, откакто срязва пантите на входната врата. Другото колело било вързано за парапета на стълбището на етажна площадка. В този случай, крадецът срязал с клещи металното въже на катинара. Телевизорът бил отмъкнат от жилището на негови близки родственици. Всяка една от кражбите е била осъществена през светлата част на денонощието, от кооперации, намиращи се в оживени региони на Добрич.

 След кражбите, подсъдимият продал два от велосипедите за по 20 и 30 лв., а тв приемникът оставил в заложна къща против 100 лв.. Към момента на осъществяване на действията, крадецът е бил незает и без средства за прехранване. Решението за кражбите вземал непринудено и на място, без да има авансово обрисуван проект за това от кое място и какво да краде. От данните по делото излиза наяве, че в хода на следствието два от отмъкнатите колела и тв приемникът били открити и върнати на притежателите им. Щетата за третото колело не е възобновена.

Делото е минало по реда на съкратеното правосъдно разследване, откакто мъжът е признал напълно виновността си. Това е е било и съображение за магистратите, в началото избраното му наказване от 3 години да бъде понижено с една трета. Постановената от Районния съд присъда не е обжалвана, влезнала е в действие и към този момент е приведена в осъществяване.

 

pronewsdobrich.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР