Две българки близначки са изчезнали в Германия, съобщи Дарик с

...
Две българки близначки са изчезнали в Германия, съобщи Дарик с
Коментари Харесай

Полицията в Мюнхен издирва сестри близначки от България

Две българки близначки са изчезнали в Германия, заяви Дарик с позоваване на полицията в Мюнхен, която търси девойките след сигнал на майка им.

" В петък, 25.11.2022 година, към 12.30 ч. майка е подала сигнал в полицията, че са изчезнали двете й 15-годишни дъщери (еднояйчни близначки). Момичетата са видяни за последно на 24 ноември 2022 година, четвъртък, към 22.00 ч. в жилището на родителите им в остарелия град, когато фамилията си е легнало. " – оповестяват от мюнхенската полиция.

" При ставане в петък сутринта, 25 ноември 2022 година, е открито, че двете девойки към този момент не са в жилището. Не са оставили никакви улики къде са отишли. Родителите не могат да обяснят изгубването. До момента двете девойки не са се прибрали. " – оповестяват проверяващите в Германия.

Всички ограничения за търсене и следствие, осъществени от мюнхенската полиция досега, са несполучливи. Засега не може да се обясни местонахождението на сестрите. Разследването се води от Комисариат 14, който се занимава с търсене на изчезнали лица.

Изчезналите девойки са високи към 160 см, тежат към 55 кг. Едната от тях - Силвана, е с " южноевропейски образ " и пясъчно руса коса, дълга до раменете, и татуировка на кокалчето на дясната ръка с надпис „ S 723 “. Нейната сестра Надежда е с идентична осанка, само че е с дълга черна коса.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР