Две 19-годишни момчета спасиха жена от удавяне снощи край Първа

...
Две 19-годишни момчета спасиха жена от удавяне снощи край Първа
Коментари Харесай

19-годишни момчета спасиха с риск за живота си удавница във Варна

Две 19-годишни момчета избавиха жена от удавяне нощес край Първа буна във Варна. За разигралия сe към среднощ екшън заяви лекарят от Спешна помощ Искра Величкова, която била извикана на място. Въпреки непрогледния мрак и рисковите бетонни блокове в близост, едното момче се хвърля в студените бурни води, а другото се обажда на 112, успявайки да извика на място и други хора. Изваждат дамата макар нейната опозиция, а след това напълно ловко я обръщат на едната страна, с цел да изтече погълнатата от нея вода. Медицинският екип я намира в кома, само че след интубиране и други реанимационни грижи е избавена. Жената била към 60-годишна, по неразбираеми към този момент аргументи желала да се удави.

Момчетата са студенти - Димитър Кандилов от Бургас, който учи в Икономическия университет, и помориецът Станислав Иванов от ВВМУ " Н. й. Вапцаров ". Екшънът се разиграва инцидентно, до момента в който се разхождат. Величкова изясни, че ще направи всичко допустимо, с цел да се разчуе стореното от тях - младежи, които са за образец, а не като техни дрогирани и пияници младежи, които се прочуват с ужасни действия.

А драмата в действителност по никакъв начин не била лека тъй като кола за спешна помощ не може да влезе до края на буната. Наложило се служители на реда да носят дамата на ръце. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР