Двата български участника в Купата на ФИБА Европа. Лукойл Академик

...
Двата български участника в Купата на ФИБА Европа. Лукойл Академик
Коментари Харесай

Балкан и Лукойл Академик започват мачовете си в групите на Купа ФИБА Европа

Двата български участника в Купата на ФИБА Европа. Лукойл Академик и Балкан ще изиграят през днешния ден първите си срещи от груповата фаза.

 Шарон Друкер: Балкан е добър тим, само че сами се победихме
Друкер: Балкан е добър тим, само че сами се победихме

" Очаквах сложен мач "

Момчетата на Шарон Друкер ще се изправят против грузинския Динамо (Тбилиси). Гостите са някогашен първенец на остарелия континент през 1962-а година. Мачът ще се играе в зала " Универсиада " от 18:30 часа и феновете ще могат да го следят гратис.

" Студентите " от Правец се класираха за конкуренцията, откакто отпаднаха в квалификациите на Шампионската лига. Те са в група още с турския Истанбул ББ и румънския Клуж Напока.

В Ботевград по същото време локалният Балкан ще играе с Кьорменд. " Зелените " към този момент имат противен спомен от тим от Унгария. Те изгубиха квалификационните срещи с Шомбатхей, само че се промъкнаха в групите като " лъки лузери ".

 Балкан се промъкна в групите на
Балкан се промъкна в групите на " Купа ФИБА Европа "

Ботевградчани се възползваха от правилото за " благополучен губещ "

Ботевградчани победиха Лукойл Академик във вътрешното състезание и ще излязат на полето с нараснало самочувствие. Другите тимове в групата на Балкан са: белгийският Екслесиор Брюксел и кипърският Керавнос.

 Снимка 317862
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР