Дванадесети ден вече няма и следа от 49-годишния Ахмед Кичуков

...
Дванадесети ден вече няма и следа от 49-годишния Ахмед Кичуков
Коментари Харесай

Родопчанинът Ахмед Кичуков, който изчезна мистериозно, го няма и в Гърция!

Дванадесети ден към този момент няма и диря от 49-годишния Ахмед Кичуков от доспатското село Бръщен, оповестява 24smolian.com. Мъжът излязъл рано сутринта от вкъщи си на 30 юни и оттогава никой не го е виждал и чувал.

Сигналът за изгубването му бе подаден в полицията на 1 юли по здрач и оттогава са проведени редица акции за издирването му в региона, в които взеха присъединяване десетки доброволци, горски чиновници, пожарникари и служители на реда, само че за жалост те не дадоха резултат. Той е разгласен и за интернационално търсене, защото една от версиите бе, че е допустимо да се намира в Гърция.

„ Последните данни, които бяхме получили за жалост не бяха доказани, че евентуално се намира в Гърция. Освен по формалния ред, по който уведомихме полицията в Гърция, организирахме и телефонни диалози с тях, само че не се удостовери, че е на тяхна територия ", разяснява началникът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

Според полицейския началник, издирването продължава, въпреки че на този стадий към този момент няма сходни огромни акции, каквито са осъществени през миналата седмица. „ Продължаваме да го търсям. Целият регион към обитаемото място е претърсен. Периодично доброволци още веднъж излизат да го търсят ", добави старши комисар Димов. Другата версия, която се лансираше при започване на изгубването на мъжа, бе че е излязъл за гъби.

Според хора от Бръщен, всички персонални документи на Ахмед са били в дома му. В него няма и мобилен телефон, по който да бъде засечен или да даде диря, допълниха от полицията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР