Двамата вече не са гаджета, макар че не изключват възможността

...
Двамата вече не са гаджета, макар че не изключват възможността
Коментари Харесай

Цялата истина: Защо се разделиха Никол и Гришо?


Двамата към този момент не са гаджета, въпреки че не изключват опцията да се виждат от време на време за по чашка кафе, само че не и освен това.

Близки до най-хубавия ни тенисист, разкриха, че ревността на американката унищожила връзката й с Гришо. Тя безусловно откачала, когато Гришо разговарял с някоя красива жена.

Димитров търпял, търпял, само че най-после му писнало. Твърди се, че точно той бил основателят за края на любовната им история.

Освен това Григор доста добре си давал сметка, че няма бъдеще с Никол. Най-вече поради разликата в годините им (Шерцингер удари 40-те предишното лято и е с 13 години по-голяма).
Димитров имал и различен мотив да постави завършек на всичко с Никол. Те рядко се виждали в последната една година поради безкрайните задължения на единия и другия.

„ Когато той е в Западното полукълбо, тя е в Източното. Или назад. Все пътуват, все работят – кой на корта, кой на сцената. Такива връзки рано или късно завършват. Но най-много ревността на Никол бутна Григор към изхода”, разясняват осведомени пред БЛИЦ.

Има и друго - Гришо задоволително се налудувал да е с известни дами, откакто преди този момент споделяше леглото си с Мария Шарапова, а за по-рано се шушукаше дори и за освен това от другарство сред него и Серина Уилямс. Той доста добре осъзнавал, че тези връзки са краткотрайни, и желал да откри огромната обич, с която да сътвори деца и семейство.

Дали това е Михаела Филева, можем единствено да гадаем. Но е реалност, че сред нея и Григор искрата е пламнала. Дали ще изгори бързо, рано или късно ще се разбере...
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР