Двамата вече имат три деца, но кроят планове за още

...
Двамата вече имат три деца, но кроят планове за още
Коментари Харесай

Светлана Гущерова готова и за четвърто дете

Двамата към този момент имат три деца, само че кроят проекти за още най-малко няколко. „ Имаме проекти за още деца, а за това се изисква време, внимание и най-много обич ", разяснява многодетната майка. Всяка година русокоската ражда по едно дете. Последното се появи през април тази година.

Най-вероятно фамилията ще ни изненада следващата година с правоприемник No. 4. Първите две деца са кръстени на Гущеров-старши. Дъщерята носи името Анелия- Добромира, а момченцето, което се появи след нея, е с сходно име в мъжкия вид - Добромир. Според близки до двойката по този метод Светлана е желала да се потвърди пред свекър си, който към момента мъчно я е приема в фамилията, разясняват в средите. Опитите на моделката останаха несполучливи и 6ебе Nо. 3 беше кръстено на нейните родители и на брачна половинка й, а точно Кристиян-Валентин, напомня " България Днес ".
Реклама
След всяко раждане Светлана свети от ден на ден и постоянно наподобява в топформа, и то единствено няколко седмици откакто е изписана от болничното заведение. Нищо чудно, че не се плаши от нова бременност, която може да скапе фигурата й. „ Семейството е това, което ме стимулира. Откакто срещнах брачна половинка ми и създадохме семейство, се трансформирах радикално. Започнах да виждам по различен метод на живота и най-много да мисля единствено положително. На хората, които към момента са необвързани, бих желала да кажа, че животът е прелестен, когато имаш щастливо семейство “, добавя милионерската брачна половинка.

И в действителност, откогато е с Христиан, Светлана е напълно различен човек. Лудите купони и разкрепостеното държание са в предишното. Двамата подписаха брак през 2018 година В самото начало, когато оповестиха обществено, че са дружно, двамата провокираха сериозна вълна на песимизъм, предричаща скорошния завършек на техните връзки. Очакваният свършек по този начин и не пристигна, а вместо това прерасна в нещо напълно друго, а точно в огромно и сплотено семейство.
Реклама
За да е цялостно щастието им, моделката крие ловко до последно зачеванията си. Децата си също. За последните три години не се е появила нито една фотография с някой от наследниците на моделката и предприемача. Гущерови даже са вложили солидна сума за детски атракциони като пързалки, батути, пясъчник и какво ли още не, които са подредили в двора на голямото си имение. По този метод на моделката не й се на- лага непрекъснато да излиза на обществени места с тях и да рискува някой да ги види.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР