Двамата убийци на 13-годишната Александра от Провадия поискаха от Варненския

...
Двамата убийци на 13-годишната Александра от Провадия поискаха от Варненския
Коментари Харесай

Гаджетата убийци Краси и Ива - изнасилили, ограбили и удушили 13-годишната Алекс, извършиха поредна гавра преди минути!

Двамата убийци на 13-годишната Александра от Провадия желаеха от Варненския апелативен съд да понижи присъдите им, това съобщи в. Труд.

В края на март 2016 година 21-годишният Красимир Тодоров и 20-годишната му другарка Ивалена Маринова бяха наказани от окръжните магистрати на пожизнен затвор, само че поради съкратеното правосъдно разследване присъдите им бяха редуцирани до 20 години. Двамата солидарно би трябвало да заплатят общо 420 000 лв. на родителите на жертвата, която удушили и ограбили, откакто Красимир я изнасилил.

Кървавата драма потресе цяла Провадия напролет на 2016 година Тялото на Александра Сивриева бе намерено в мазето на зарязан ресторант след 21 дни търсене, в което и убийците – съседи на зачерненото семейство, се правеха, че оказват помощ.

Гаджетата бяха уличени, откакто в дома им бяха открити разписки от заложни къщи, в които пласирали златните украшения на Александра. Вината им потвърди и ДНК-експертиза.

Въпреки че пробваха да заблудят проверяващите със серия от измислени версии, в този момент двамата се надяват втората инстанция да понижи наказванията им с претекста, че Красимир имал мъчно детство, Ивалена била с чисто правосъдно минало и двамата съжаляват за стореното.

Паралелно с тях митинг против 20-годишните присъди подава и прокуратурата. Оттам упорстват двамата да лежат по 25 години в пандиза, като акцентират, че Красимир е имал проблеми със закона още от дете, употребявал е марихуана, а дружно с Ивалена са създали всичко допустимо истината да не излезе нескрито.

Апелативният съд ще се произнесе по митинга и двете тъжби в едномесечен период.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР