Двамата служители на Здравната каса в Пловдив Иван Деспотов и

...
Двамата служители на Здравната каса в Пловдив Иван Деспотов и
Коментари Харесай

Интервюират кандидати за Здравната каса в Пловдив

Двамата чиновници на Здравната каса в Пловдив Иван Деспотов и Влади Манев са отстранени от работа и няма по какъв начин да се върнат, преди да се произнесе съдът, оповестиха през вчерашния ден от ведомството. Деспотов и Манев бяха арестувани от полицията предходната година за скица за източване на Касата и против тях се води следствие.

Междувременно стана ясно, че Милена Иванова Анастасова е претендентът, издържал теста за длъжността старши юрист в отдел „ Правно обслужване и административно-стопански действия “, дирекция „ Администриране и правно обслужване на активността “ в РЗОК - Пловдив. Интервюто с нея ще се организира на 23 януари от 10.00 часа в постройката на ведомството.

Кандидатите, издържали теста за длъжността началник-отдел в отдел „ Извънболнична здравна, дентална помощ и аптеки “, Дирекция „ Договаряне и надзор на осъществяването на здравната, дентална помощ и аптеки “, пък са Йорданка Василева Златанова и Мария Ангелова Илиева. Те ще се явят на изявление същия ден от 10.45 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР