Двамата са заедно от пет години, а романтичните жестове помежду

...
Двамата са заедно от пет години, а романтичните жестове помежду
Коментари Харесай

И Това Доживяхме! Мисис България 2017 Мари Вачева Започва Работа На Поточната Линия В Завод За Отпадъци!

Двамата са дружно от пет години, а сантименталните жестове посред им са толкоз мощни, колкото и при започване на тяхната връзка. Имат няколко първокласни жилища в Австрия и София. Двойката работи дружно в компанията на Мартин, а в свободното си време обикалят света.

Техният живот е като приказка спрямо живота на Мая и Мариус Атанасови. Те са интегрирано ромско семейство, което живее в дребен апартамент във Враца. Най-важното за тях е да обезпечат положително бъдеще на единственото си дете – Изабела. Тя е на 16 години и за нея преди всичко е образованието. Мариус е незает, а Мая работи на поточна линия в цех за боклуци. Изабела върви на учебно заведение и оказва помощ на почистването на жилището и за останалата домакинска работа, написа ретро.бг.

Мариус е наложил строги правила на щерка си. На Изабела й е неразрешено да върви по питейни заведения. Тя също по този начин има вечерен час, който би трябвало да съблюдава. Мая ще разбере, че новият й брачен партньор не приказва български, а Мари Вачева ще би трябвало да пали печката на дърва и въглища и да зачита думата на новия си брачен партньор.

Предаването ще засегне забавни въпроси и тематики от живота на двете радикално разнообразни фамилии. Какво ще се случи следва да забележим на следващия ден по БТВ.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР