Двамата ограничиха контактите си до завоалирани послания в социалните мрежи,

...
Двамата ограничиха контактите си до завоалирани послания в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Мадалина на Гришо иззлобя: Твърде класна съм, за да търпя лъжец!

Двамата ограничиха контактите си до завоалирани послания в обществените мрежи, които, без подозрение, са предопределени тъкмо за другия. Така и Мадалина не стопира да предизвика с неочаквани включвания в Мрежата, съгласно които тя била преклалено класна, с цел да си разреши да се занимава с лъжци, още повече с момченца, които изневеряват. Така интригата стана много по-сериозна.

Сред аргументите за краха на връзката им се изредиха изневери както от едната страна, по този начин и от другата, неналичието на неустрашимост у Гришо, както и напъните на хубавицата да го остави без повече от половин милион, с цел да влага в бизнес. В последна сметка никой от двамата не сподели в прав текст за какво са се разделили. Феновете им се люшкат сред разнообразни догадки, а госпожица Геня не стопира да налива масло в огъня.

Според част от аудиторията въпреки всичко Григор Димитров добре я е начесвал, с цел да си разрешава да злобее по този метод и в този момент. Ако приемем думите ѝ за чиста монета, очевидно тя го е зарязала, не можейки да търпи неистини и изневери. Каквато и да е истината, сред тях към момента прехвърчат искри. За тенисиста раздялата се оказа ползотворна – той не стопира с успехите си на корта. Доколко за Мадалина също ще е потребна, към този момент не се знае.

Автор: sportal.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР