Двамата фенове поотделно се свързаха с анонимния клюкарски влиятел на

...
Двамата фенове поотделно се свързаха с анонимния клюкарски влиятел на
Коментари Харесай

Адел „потвърждава“, че се е омъжила за Рич Пол

Двамата почитатели поотделно се свързаха с анонимния клюкарски влиятел на звезди Deuxmoi, който показа сметките им на страницата им в Instagram.

Изображение: Съобщава се, че Адел е разкрила новината на своя другар Шоуто на Алън Кар в Лос Анджелис. Снимка: Vianney Le Caer/Invision/AP/февруари 2023 година

„ Бях на комедийното шоу на Алън Кар в Ел Ей довечера и Адел беше в публиката “, написа първият. „ Алън попита тълпата дали някой се е оженил неотдавна и Адел извика „ Аз! “ “

„ Супер сладко от всички “

Вторият помощник на Deuxmoi сподели, че са на едно и също шоу, в „ супер малко и интимно място “ за „ може би 75 души “, и че Адел „ седеше тъкмо зад мен с другар, който си прекарваше най-добре “.

Те продължиха да споделят, звездата „ не се интересуваше дали хората знаят, че тя беше там и подвикваше “ Кар, защото те са „ най-хубави другари “.

Хайди Клум дава всичко от себе си за Хелоуин още един път – до момента в който звездите обличат най-хубавите си призрачни тоалети

Те прибавиха: „ Когато той попита дали някой се е оженил неотдавна, тя извика „ Аз “. Супер сладка отвред и беше супер сладка, само че потопена тъкмо преди да свърши “.

Адел, на 35 години, която има наследник с някогашния си брачен партньор Саймън Конеки, удостовери връзката си с Пол през септември 2021 година В изявление за списание Elle през август предходната година тя.

Въпреки това тя сподели: „ Никога не съм била влюбена по този начин. Обсебена съм от него. “

Прочетете още:
Възходът на анонимния звезда, споделящ злословия Deuxmoi
Публиката се държи неприятно: Епидемия от антисоциално държание

< p>

Звездата стартира своята резиденция Weekends With Adele в Лас Вегас през ноември 2022 година и разгласи през март, че ще добави още дати.

Около 32 спомагателни представления в The Colosseum at Caesar's Palace, разгласен за финално предаване, ще стартира на 19 януари и ще продължи до 15 юни 2024 година

Адел е добър другар с Кар от години и през 2018 година се омъжи за него и сегашната му някогашна брачен партньор в задната й градина в Лос Анджелис.

41-годишният Пол е създател на ръководещата компания Klutch Sports Group, която съставлява високопоставени баскетболни звезди, в това число ЛеБрон Джеймс.

Sky News се свърза с представители на Адел, Пол и Кар за коментар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР