Двама водачи загинаха при катастрофа между село Стоян Михайловски и

...
Двама водачи загинаха при катастрофа между село Стоян Михайловски и
Коментари Харесай

Ето още подробности за зверската катастрофа край Нови пазар

Двама водачи починаха при злополука сред село Стоян Михайловски и Нови пазар, като пътят в сектора към момента е затворен. Това заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен Ася Йорданова.

Създадена е организация за прекосяване на колите през обходни направления - през селата Войвода и Златна равнища, до Нови пазар. Причините за произшествието се обясняват. Извършва се оглед.

По-рано през днешния ден от полицията оповестиха, че двама души са починали при злополука сред два леки автомобила с шуменска регистрация на пътя сред село Стоян Михайловски и Нови пазар. 

Водач на автомобил " Ауди ", на 48 години от село Стоян Михайловски, който пътувал самичък, е умрял. Шофьорът на другата кола - " Тойота ", на 42 години от същото село, също е умрял. В колата е пътувал и синът му, на 17 години, който е откаран в шуменската болница с фрактура на таза, голям брой охлузвания по тялото и фрактура на лява тазобедрена става. В момента медиците го оперират, има заплаха за живота му, добави Йорданова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР