Двама служители на реда от Красногорск се оказаха важно звено

...
Двама служители на реда от Красногорск се оказаха важно звено
Коментари Харесай

Двама полицаи успели да извадят запис от камерата с колата на терористите в Москва

Двама чиновници на реда от Красногорск се оказаха значимо звено в разкриването на терористичната офанзива в Crocus City Hall на 22 март 2024 година, предават съветските медии.

Според Ирина Волк, представител на Министерството на вътрешните работи, с помощта на тези служители на реда те са съумели да схванат с каква кола хипотетичните терористи са избягали от мястото на офанзивата.

Според Волк на 22 март началникът на Министерство на вътрешните работи Красногорск Максим Мягков и неговият заместител Дмитрий Новиков неотложно са пристигнали на мястото на терористичната офанзива. Тяхната задача е била да извлекат видеозаписи, направени от камерите на Crocus, с цел да издирят обвинените и да наблюдават маршрута им.

Служителите на реда неотложно се отправили към сървърното помещение, преди огънят да стигне до там.

Заедно с представители на ФСБ те се изкачили по задимените стълби до четвъртия етаж, разрушили вратата на стаята и съумели да изгледат видеото и да разпознават колата на терористите.

Информацията е предадена навреме в щаба.

„ Благодарение на информацията, предадена на оперативния щаб, беше допустимо да се откри маршрутът на придвижване на обвинените и след това да бъдат арестувани “, акцентира Ирина Волк.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР