Служител на 7-Eleven поема нещата в свои ръце, бие бъдещ крадец с пръчка, докато не се разплаче, напуска магазина

...
Двама служители на 7-Eleven се оказаха част от вирусно видео
Коментари Харесай

Двама служители на 7-Eleven се оказаха част от вирусно видео тази седмица, след като обърнаха масата на мъж нагло краде цигари от магазина им в Калифорния и го бие с пръчка, докато не започне да вика за милост.

Във видеото, споделено от потребителя на социалните медии @yo_folkers с геотаг за град Стоктън, Калифорния , може да се види черен мъж със синя тениска на лицето да хвърля кутии с цигари в кофа за боклук на място в 7-Eleven,

„Просто го пуснете. Няма нищо за вас може да направи", може да се чуе да казва мъжът, снимащ видеото, добавяйки, че работниците не трябва да се намесват, защото застраховката ще плати загубите им.

"Мога ли да получа Swisher?" мъжът, който снима инцидента, попита, но без резултат.

В един момент заподозреният заплаши, че ще застреля хората вътре.

< p>След това заподозреният се опита да стисне един от работниците, а двамата се хванаха за ръце и започнаха да се бият. След това втори служител с пръчка се приближи до заподозрения и започна да го бие с нея.

След като е ударен няколко пъти с пръчка, заподозреният е ескортиран от магазин от човека, заснел инцидента.

„Ето какво се случва, когато властите не желаят или не могат да наложат закона и някои граждани решат, че им е писнало“, високопоставен политически ръководител на Fox News анализаторът Брит Хюм туитира.


Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР