Двама ски бягане може да са причинили лавината, която отне

...
Двама ски бягане може да са причинили лавината, която отне
Коментари Харесай

Ски бягане може да е предизвикало лавина, която уби британската майка и нейния син

Двама ски тичане може да са предизвикали лавината, която лиши живота на английска майка и нейния наследник във френските Алпи, стана ясно през днешния ден.

Полицията стартира търсене на двама души, които може да са виновни за гибелта на 54-годишната жена и нейния 22-годишен наследник. Властите се притесняват, че двамата са били изцяло сюрпризирани, когато са били ударени от проливен дъжд от лед и сняг, до момента в който са били отвън пистите в Сен Жерве, курорт покрай Шамони, в четвъртък следобяд.

Майката и синът са карали ски с трима други членове на фамилията и ски инструктор на свободна процедура, който познавали от няколко години, сподели прокуратурата в Боневил в петък. Всички бяха опитни скиори и бяха на открито в ден, когато рискът от лавина беше просто „ сдържан “.

Никой в ​​семейството не е носил лавинен приемо-предавател, който излъчва беззвучен сигнал, който може да бъде открит, в случай че е покрит под сняг. Останалите членове на фамилията, в това число брачният партньор на дамата, както и ски учителят, оцеляха сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР