Двама сирийски войници бяха ранени след израелска въздушна атака срещу

...
Двама сирийски войници бяха ранени след израелска въздушна атака срещу
Коментари Харесай

Последната израелска въздушна атака срещу Сирия рани двама войници: Държавни медии

Двама сирийски бойци бяха ранени след израелска въздушна офанзива против военни постове в източната провинция Дейр Аз Зор в Сирия, оповестиха държавните медии, базирайки се на боен източник.

Сирийската държавна осведомителна организация SANA заяви, че последната офанзива от Израел е била осъществена в 23:50 ч. локално време (20:50 GMT) в понеделник.

Продължете да четете лист от 4 елементаИзраел нападна западното крайбрежие на Сирия, убивайки двама бойци: сирийски държавни медии

Израелската войска споделя, че е блъснала сирийски „ структури “ в Голанските възвишения Китай, с цел да помогне за възобновяване на разрушената от войната Сирия „ Като Деня на страшния съд “: сирийски вътрешно разселени лица описват за гибелен обстрел от силите на Асад завършек на списъка

„ Израелският зложелател предприе въздушна офанзива против някои от обектите на нашите въоръжени сили в покрайнините на Дейр Аз Зор и експанзията докара до раняването на двама бойци и някои материални загуби “, заяви САНА, базирайки се на боен източник.

Базираната в Обединеното кралство Сирийска обсерватория за правата на индивида заяви, че са обявени три детонации покрай позициите на подкрепяните от Иран въоръжени групи в Дейр Аз Зор покрай сирийско-иракската граница при нахлуване, осъществено от неидентифицирани военни самолети.

„ Иранските милиции са ситуирани покрай набелязаните позиции, където членовете се придвижват от Ирак към Сирия и назад по противозаконни направления “, сподели обсерваторията, отбелязвайки, че дронове са атакували цели в провинцията при започване на септември.

Целта е била къща, където съгласно известията са били съхранявани оръжия в град Дейр Аз Зор, сподели обсерваторията.


 

Израел от години прави непризнати офанзиви в Сирия против това, което разказва като цели, свързани с Иран, на фона на възходящото въздействие на Техеран в страната, откогато стартира да поддържа президента Башар ал-Асад в гражданската война, почнала през 2011 година

Няма неотложен коментар от израелската войска по отношение на последната офанзива, заяви организация Ройтерс.

В края на предишния месец израелската войска съобщи, че нейните танкове са унищожили две сирийски структури на Голанските възвишения. Танковете са атакували място от сирийската страна на демаркационната линия сред окупираните от Израел Голански възвишения на запад и следената от Сирия територия на изток, споделиха израелските военни.

Стотици хиляди хора починаха и милиони останаха без дом, откогато митингите против ръководството на Асад за първи път избухнаха през 2011 година и от този момент се трансфораха в революция, която притегли непознати сили, в това число Русия, и остави Сирия разграничена на зони на надзор.

Източник: Ал Джазира, Ройтерс
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР