Двама шофьори управляваха личните си автомобили край Варна, след като

...
Двама шофьори управляваха личните си автомобили край Варна, след като
Коментари Харесай

Двама водачи караха колите си край Варна с над 2 промила

Двама водачи управляваха персоналните си коли край Варна, откакто са използвали солидно количество алкохол. 38 и 51-годишни мъже са арестувани в полицейския арест за шофиране след приложимост на алкохол. Те били засечени в Провадия и в село Звездица от екипи на районно управление (на МВР) – Провадия и Четвърто районно управление (на МВР).

Нарушителите са спрени за инспекция през вчерашния ден и при тест с алкодрегер станало ясно, че са се качили зад кормилото след приложимост на алкохол - над 2 промила. По-младият бил недееспособен, а другият лидер е инспектиран, откакто самокатастрофирал.

Мъжете са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. Срещу тях са формирани бързи производства, оповестиха от варненската полиция.

Междувременно в хода на инспекции, подхванати преди дни, униформени на РУ- Провадия и Първо районно управление (на МВР) открили 32- годишен, жител на Провадия и варненка на 25, които държали в себе си наркотично вещество. След направената експертна информация, то е реагирало на метамфетамин. Двамата са задържани за период до 24 часа и против тях са формирани досъдебни производства. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР