Двама представители на Барселона посетиха Стара Загора. Целта на визитата

...
Двама представители на Барселона посетиха Стара Загора. Целта на визитата
Коментари Харесай

Представители на Барселона инспектираха стадион Берое

Двама представители на Барселона посетиха Стара Загора. Целта на визитата им бе да инспектират от близко стадион " Берое " и да ревизират дали базата дава отговор на условията за идния футболен театър на 20 септември в " града на липите ".

Това се случи единствено няколко дни след конференцията, на която Христо Стоичков и кметът на Стара Загора - Живко Тодоров, оповестиха звездния конфликт сред " Дрийм тийма " на каталунците против тима на Камата и другари.

Останали удовлетворени от всичко, което са съумели да инспектират и видят през вчерашния ден - 21 юни, представителите на Барселона са удостоверили, че стадионът, хотелът и всичко належащо за удобството на едни от най-големите митове на каталунците, е на разположение.

Те са безапелационни, че изискванията за провеждането на мач от сходна големина, са отлични. Събитието е част от плана " Стара Загора - Европейски град на спорта 2017 ".

Това насочва сериозна поръчка за едно феноменално футболно шоу - същински празник за всички почитатели освен в " града на липите ", само че и в цяла България.

Събитието " Дрийм тиймът на Барселона против тима на Стоичков " е на 20 септември 2017 година на стадион " Берое ", гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа.

Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и във почитател магазина на стадион " Берое ". Цена на билетите: от 30 лева до 80 лева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР