Двама полицаи пострадаха при преследване на лек автомобил от местността

...
Двама полицаи пострадаха при преследване на лек автомобил от местността
Коментари Харесай

Среднощен екшън в Бургаско: Двама полицаи пострадаха

Двама служители на реда пострадаха при гонене на лек автомобил от местността " Пода " край Бургас до град Средец, откакто водач не спрял за инспекция при подаден сигнал на чиновници на " Гранична полиция ", съобщи БНР.

Единият от служителите на реда е бил ранен при опит да бъде спрян преследваният автомобил, когато две полицейски коли са блокирали пътя в центъра на минно населено място Върли бряг. Автомобилът блъснал с висока скорост спрените коли и при удара е потърпевши служителят на органите на реда.

Той е откаран в бургаската болница и освободен за домашно лекуване.

Другият служител на реда е ранен от рикоширал патрон. Изстрели със стоп патрони са били създадени в опит да бъде спрян автомобилът. Вторият потърпевш служител на реда е настанен за наблюдаване в хирургичното поделение на болничното заведение.

На кръговото кръстовище на входа на Средец след дълго гонене е спрян лекият автомобил. Задържани са 29-годишен престъпно проявен мъж от ямболското село Джинот и 41-годишният му сателит. И двамата са с позитивни проби за опиати. Задържани са за 24 часа.

Разследването на случая продължава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР